Modele inele de logodna

Inelul de logodna Athena este realizat DIN Aur de 18K, incrustat cu un diamant central, flancat de un Sir de briliante. Modelul de inel Athena sont diamantul Prins intr-o Montura inalta, Piatra pretioasa neputand Trece neobservata. Bijuterie este realizata DIN Aur Alb cu masuri cuprinse intre 48 si 56. Pentru fiecare comanda en ligne, Teilor va ofera ambalarea cadou si Transportul gratuit. Bijuteria cumparata este deosebita. Persoana caruia i-a fost destinata este foarte incantata de EA si o adoara. Toti CEI Care au vazut bijuteria au spus ca este una Frumoasa si finuta si se potriveste parfait. Am ramas placut impresionat de serviciile dumneavoastra promte si de calitate. AM sa va recomand cu Mare incredere. Mi-am facut timp sa va adresez cateva cuvinte in care sa precizez Cat de incantata sunt de intrega experienta de a-mi alege inele de la Diamante.ro. De la inceput, pornind cu designul prietenos al paginii de l`Internet, terminand cu livrarea speciala a comenzii si in sfarsit cu valoare si calitatea remarcabila a produselor-experienta a fost extraordinara. Se intampla foarte rar sa gasesti o Firma cu prestanta, valoarea si respectul pe care-l ofera clientilor, asa cum este Compania dumneavoastra.

Va multumesc Inca OData si FITI siguri ca nu voi avea nici o ezitare sa va solliciter serviciile din nou sau sa le recomand si Altora. Tin sa va multumesc mult pentru ajutorul si rabdarea acordata. Site-ul e Intuitiv, si usor de folosit. Ce démarcation site-ul Diamante.ro fata de celelalte PAGI de Internet Care acopera acelasi domeniu, este grija pentru informare a clientului. De la dumenavoastra am reusit sa aflu cum sa Aleg diamantul pe care il vroiam. Momentan inca nu am oferit inelul persoanei in cauza. Dar sunt convins ca va indragi acest Inel. Cat despre mine, ERAM ca un Copil dans asteptarea cadoului de craciun. Stiam ce urma sa fie en Cutia Primita, Dar aveam emotii.

A fost primul diamant DIN viata MEA, si sunt foarte Multumim de rezultat. Le réglage de la bague baguette carrée est recouvert de diamants ronds et baguette. Le bijou peut être confectionné en or blanc, jaune et rose. Salut, sunt eu, ADI! Am primit inelul astazi si trebuie sa filé ca nu puteam fi mai fericit. Este Absolut MINUNAT (pot barbatii sa spuna ASTA?). Va multumesc foarte mult pentru rabdare si effort. Inelul a sosit à siguranta si Arata fantastique. Nu am intalnit singuratate en Roumanie, o companie care sa transforme totul dans ceva foarte Special. Va multumesc foarte mult pentru Asistenta pe care mi-ATI oferit-o luna trecuta. La multi Ani in Noul an! Va multumesc pentru bijuteria pe care am achizitionat-o de la DVS.

Este superba iar viitoarea MEA sotie un fost foarte incantata in momentul in care a primit-o. Un depasit toate asteptarile. Multumesc pentru tot. Serviciul a fost irepro? Abil, bijuteria foarte reusita, iar diamantul a l`efectul Dorit. O sa apelam la dumneavoastra si pentru verighete. Inca de cand am intrat pe site in cautarea inelului Dorit, m-am simtit foarte bine, poate si datorita evenimentului Care avea sa urmeze!! Cand am SUNAT pentru prima Data la TELVERDE, am fost placut surprins de amabilitatea Doamnei cu care am discutat si de ajutorul oferit, au urmat cateva zile de telefoane, AM cerut pareri cat si ajutor pentru a alege un diamant Cat mai Frumos si acestea mi-au fost oferite Cu Drag si amabilitate. Magazinul Virtual este Complex si foarte simplu de utilizat, mi-a placut!! Cu Alte cuvinte sunt FOARTE MULTUMIT de relatia pe care am 08h05-o si o sa recomand magazinul cu Drag mai departe!! Reactia persoanei careia i-a fost daruita bijuteria a fost geniala si spune ca bijuteria este superba! Buna ziua! Tot ce va pot spune este ca am fost extrem de placut impresionat de bijuteria cumparata de la dumneavoastra. DIN momentul in care am primit-o minute in Sir am analizat si am Admirat acea mica bijuterie pe care si Cleopatra ar fi Dorit sa o AIBA. La fel ca si mine persoana Care a primit-o a fost extrem de incantata.